– Miloš Štěpnička se věnuje rybí gastronomii celý život. A k tomu má i dar poutavě přenést své zkušenosti na papír a předávat je tak dál. Vydal několik rybích kuchařek, vystupoval v televizi, léta provozoval věhlasnou rybárnu ve Vodňanech. ...
Autor radí, jaké základní suroviny je potřeba vzít s sebou, nesmí chybět kvalitní nože na kuchání, porcování a filetování ryb, a potřebná výbava na uchování ulovených ryb. Seznamuje se základní úpravou ryb. Následuje rozmanitý výběr ...
Užitečné rady a tipy k domácímu uzení ryb od A až do Z. V knize autor radí jak si podomácku a vlastními prostředky vyudit ryby. Mluví se zde např. o moderních udírnách o vhodném dřevě na uzení a také vhodných rybách na uzení. Jsou zde rady ...
Dostupnost:
3 pracovní dnyi
-16% sleva
250 Kč
210 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.