Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a ...
Rozsáhlá kniha nabízí předpisy na přípravu sladkých jídel pro rodinné oslavy, vánoční i velikonoční svátky. Obsahuje informace o cukrářských surovinách a technologiích. Též recepty pro diabetiky.
Kniha obsahuje recepty na vánoční pečivo, ať už se jedná pečivo z lineckého, třeného i žloutkového těsta, mandlové pečivo, ořechové pečivo, kokosové pečivo, pečivo s kořením či pečivo z bílků, zdravé cukrovinky, krémy a polevy, chlebíčky či
Fotografická publikace receptů na vynikající moučníky, cukrovinky, dorty a další sladké pečivo, které autorka poznala za svého dětství u svých babiček a jiných příbuzných a přátel. Doplněno vzpomínkami a fotografiemi z jejího mládí. ...