elkoformátová reprezentativní zvěřinová kuchařka obsahuje celkem 216 vyzkoušených a osvědčených receptů. 156 jich připadá na zvěřinové předkrmy, polévky a hlavní chody, zbytek na přílohy a dezerty. Hlavní chody jsou rozděleny podle druhů ...
– Publikace Básnický rok je prvním titulem nové edice Pedagogické fakulty MU, v níž by měly vycházet populárně či esejisticky pojaté publikace malého rozsahu, reflektující problematiku jednotlivých oborů vyučovaných na uvedené fakultě. ...
Recepty na přípravu pomazánek pro různé příležitosti z ovoce, zeleniny, masa a uzenin, sýra a tvarohu, vajec, luštěnin a obilovin, ryb, ořechů a hub. ...
Tato kniha čerpá především z tradic české kuchyně. Výběr receptů byl podřízen především požadavku dostupnosti všech surovin. zdravá jídla z vaší zahrádkypochoutky pro slavnostní ...
Při přípravě pokrmů z mletého masa můžeme dosáhnout celé řady chuťových obměn. Používáme různá koření, připravujeme je z různých syrových, dušených i pečených mas, zvěřiny, drůbeže a ryb. Výhodou
Kniha přináší 300 receptů na nejrůznější druhy slaného pečiva, ať už se jedná o pečení chleba, dalamánků, rohlíků, sendvičů, závinů, koláčů a koláčků … (300 receptů)