Kniha krevních vychází z principů výživového systému amerického lékaře Dr.P.J.D´Adama. Vedoucí dietní sestra IKEM spolu s poradkyní pro zdravou výživu zpracovaly originálním způsobem tuto problematiku pro české prostředí. ...
Fytoestrogeny jsou v luštěninách, zelenině, ovoci, celozrnných obilninách, některých olejninách, bylinách ad. Autorka v knize poskytuje jejich přehled s popisem. U každého receptu jsou tučně označeny potraviny s významným obsahem
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku. Dnes dokazuje i vědecký ...
Podle autorky mají polévky vlastně funkci aperitivu, mohou příznivě působit na naše zdraví i duševní pohodu. Polévky je dobré vařit s ohledem na sezónně dostupné suroviny, aby byly v souladu s nastavením našeho těla. Na jaře polévky ...
Rádi vzpomínáme, jak moc nám chutnala jídla a "buchty" od maminky a ještě více od babičky. ..320 starých jednoduchých domácích receptů na jídla, pečivo i jiné dobroty jistě inspiruje mladé čtenáře k novému trendu v moderní kuchyni a zároveň ...
Pečení zdraví prospěšného kváskového chleba s několikanásobně delší trvanlivostí. 24 receptů na různé druhy kváskového chleba. Základní suroviny, postupy přípravy a pečení chleba v troubě, klasické peci, hrnci s poklicí, remosce, domácí ...
Kniha kuchařských receptů na přípravu moučníků i vařených jídel z celozrnných produktů. Předpisy vycházejí ze starších českých a slovenských rodinných tradic. Kuchařka je vhodná pro začátečníky, ale zejména pro ty, kteří chtějí ozdravit ...
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku. Dnes dokazuje i vědecký ...
Recepty z knihy zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), chléb z bílé mouky, chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravu domácího kvasu, ale i receptury na slané a sladké pečivo včetně rohlíků, housek, baget, pizzy, ...
2. vydání úspěšného titulu vedoucí dietní sestry IKEM a autorky knížek o zdravé výživě o možnosti stravovat se i v Česku podle zásad amerického lékaře Dr.D Adama. Kniha je oproti 1. vydání doplněna rozsáhlou tabulkou prospěšných, ...
Kuchařské recepty, které využívají jako výchozí surovinu špaldu a ječmen. Po obecném úvodu, seznamujícím s přednostmi celozrnných obilovin, zásadami jejich koupě, skladování a kuchyňské úpravy následují desítky předpisů na pokrmy sladké, ...
– V množství informací o zdravé výživě se rodiče nesnadno orientují a často se ptají, co vlastně dětem opravdu prospívá. Odpovědi na tyto otázky a také spousty cenných rad a více než 650 receptů na zdravá a hlavně chutná jídla najdete v ...
Dostupnost:
4 pracovní dnyi
-16% sleva
352 Kč
296 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.