Historie používání koření, jeho význam pro zdraví, přehled jednotlivých druhů aromatických rostlin s botanickým popisem, původem a rozšířením, obsahem účinných látek a doporučení k využití v kuchyni. ...
Nové vydání této učebnice je určeno především učebním oborům kuchař a číšník na středních odborných učilištích, studentům středních hotelových škol, ale i dalším zájemcům o obor kuchař a číšník, kteří si chtějí zdokonalit své znalosti ...
Výběr zajímavých kořeninových rostlin, pěstovaných nebo sbíraných v přírodě, vhodných pro zpestření jídel. Stručné návody na pěstování, rady pro sběr, využití bylin v kuchyni, kuchařské recepty. ...
Učebnice je určena především učebním oborům kuchař a číšník na středních odborných učilištích, ale i dalším zájemcům o obor kuchař a číšník, kteří si chtějí zdokonalit své znalosti profesní angličtiny. – Je koncipována do 20 lekcí, které ...
Historie používání koření, jeho význam pro zdraví, přehled jednotlivých druhů aromatických rostlin s botanickým popisem, původem a rozšířením, obsahem účinných látek a doporučení k využití v kuchyni. ...
Dostupnost:
5 pracovních dníi
-1% sleva
499 Kč
494 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.