Při přípravě této knihy mě baroko nakonec uchvátilo natolik, že jsem si při studiu receptur, zvyklostí té doby a nakonec i při přípravě jídel, pouštěla nádhernou hudbu takových mistrů baroka, kterými byli J. S. Bach, A. L. Vivaldi či G. F. ...
V této kuchařské knize navazuji na práci, kterou jsem věnovala tvorbě velmi populární, oblíbené a stále žádoucí knihy S trochou nostalgie aneb jak se vařilo a jedlo za císaře pána. Tato zmíněná kniha byla zařazena do kulturního dědictví. Po ...
Tato kuchařská kniha je kombinací typické české vesnické a měšťanské kuchyně, obsahuje více jak 200 starých receptů, které jsou v mnoha rodinách zapomenuté a připomíná ty stále ...
Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla. ...
Tato kuchařská kniha zachycuje a popisuje receptury kuchyní zemí bývalého c. a k. Rakousko-Uherska. V dnešní hektické době může být takovéto zastavení a ohlédnutí do minula jen ...
Dostupnost:
kniha je nedostupná
551 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.