načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Autor – Kadlec – Pavel Kadlec

Další filtry
Řazení
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Procesy potravinářských a biochemických výrob

Autor: Pavel Kadlec; kolektív

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-1%
sleva
790 Kč
782 Kč
+
-
Technologie potravin II

Technologie potravin II

Autor: Pavel Kadlec; kolektiv

Nakladatelství: VŠCHT Praha
Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-1%
sleva
701 Kč
694 Kč
+
-
Lázeňské a turistické procházky v okolí Velkých Losin

Lázeňské a turistické procházky v okolí Velkých Losin

Autor: Pavel Kadlec

Příručka o procházkách v okolí Velkých Losin je určena především pro klienty lázní, lázeňské hosty a návštěvníky TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny. – Příručka nabízí 24 tras procházek a výletů. V záhlaví popisu každé trasy procházky je uvedeno, ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-7%
sleva
139 Kč
129 Kč
+
-
Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Autor: Pavel Kadlec; kolektiv

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-1%
sleva
600 Kč
594 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.