Základní informace o projevech nemoci žaludku a preventivních opatřeních. Přehled potravin, které dráždí žaludeční sliznici, doporučený způsob přípravy jídel. Následují předpisy pro dvě osoby na přípravu polévek, pokrmů z hovězího, ...
– Tato dietní kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění jater. Význam dietních opatření nelze podceňovat, ale ani přeceňovat. Pokud ale má pacient zájem o kvalitní život, měl by se svému stravování věnovat. Knížka zkušené ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
– Tato dietní kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění jater. Význam dietních opatření nelze podceňovat, ale ani přeceňovat. Pokud ale má pacient zájem o kvalitní život, měl by se svému stravování věnovat. Knížka zkušené nutriční ...
– Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách. Recepty jsou napsány přehledným způsobem větším písmem. U každého receptu je propočtený obsah bílkovin, tuků a ...
– Součástí každého receptu jsou propočty živin a energie. – Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost. Kuchařka přináší chutné recepty, které přitom ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
– Vynikající dietní kuchařka specialistů, pracovníků IKEMu. – Kuchařka určená pacientům s žaludečními obtížemi (žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií) obsahuje moderní recepty upravené tak, aby mechanicky i chemicky ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
– Význam dietních opatření, resp. správného stravování, v léčbě diabetu nikdy neztratil význam, a to ani v době pokročilých a sofistikovaných možností farmakoterapie. Naopak - dodržování dietních doporučení je podmínkou toho, aby ...