Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich ...
Jediná zde popsaná "předlistopadová" cesta vedla do Jugoslávie. V 90. letech navštívil USA (konference o české literatuře a kultuře) a potom Francii, Anglii a Irsko. V knize se nezaměřuje na památky, spíše nasává atmosféru navštívených míst
Dostupnost:
6 pracovních dníi
-17% sleva
29 Kč
24 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.