Příručka rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem. ...
Pokyny pro realizaci pravé domácí zabijačky, návody na porcování masa, výroba klobás a šunky, recepty na zabijačkové speciality, konzervování, uzení. ...
– Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo starověkých Egypťanů nebo na víno a jablečné víno křesťanského středověku. Právě ve středověku se po vynálezu destilační kolony rozvinula ...
Kniha ukazuje vhodný materiál - kůži, nitě, jehly; nářadí - obuvnický nůž a kladivo, šídla, hoblík, děrovací kleště ad.; materiál - přezky a spony, konflíky a nýty. Následuje kreslení na kůži a vyřezávání, jednoduché stehy a švy, návody k ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
sklademi
237 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.