načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Autor – Bothe – Carsten Bothe

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Autor – Bothe – Carsten Bothe:
 (e-book)
Kůže -- šití, opravy a výrobky Kůže
Bothe, Carsten
skladem
Naše cena: 237 Kč
Domácí zpracování zvěřiny -- Výbava, bourání masa, recepty

Domácí zpracování zvěřiny
  Výbava, bourání masa, recepty

Autor: Carsten Bothe

Příručka rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem. ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-12%
sleva
249 Kč
219 Kč
+
-
Domácí zabijačka -- Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

Domácí zabijačka
  Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

Autor: Carsten Bothe

Pokyny pro realizaci pravé domácí zabijačky, návody na porcování masa, výroba klobás a šunky, recepty na zabijačkové speciality, konzervování, uzení. ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-12%
sleva
299 Kč
263 Kč
+
-
Domácí pálenky a likéry -- destilace, dochucování, stáčení

Domácí pálenky a likéry
  destilace, dochucování, stáčení

Autor: Carsten Bothe

– Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo starověkých Egypťanů nebo na víno a jablečné víno křesťanského středověku. Právě ve středověku se po vynálezu destilační kolony rozvinula ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-12%
sleva
249 Kč
219 Kč
+
-
Kůže -- šití, opravy a výrobky

Kůže
  šití, opravy a výrobky
  (e-kniha)

Autor: Carsten Bothe

Kniha ukazuje vhodný materiál - kůži, nitě, jehly; nářadí - obuvnický nůž a kladivo, šídla, hoblík, děrovací kleště ad.; materiál - přezky a spony, konflíky a nýty. Následuje kreslení na kůži a vyřezávání, jednoduché stehy a švy, návody k ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%

237 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.