Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém - to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii. Nyní ale nemusíte vážit cestu až na ...
Kuchařka obsahuje 100 receptů na přípravu vegetariánských pokrmů inspirovaných plodinami z celé Itálie. Předpisy na přípravu středomořských pokrmů ze zeleniny, luštěnin, obilovin, rýže a sladkých dezertů. Recepty obsahují přehled surovin, ...
Padesát receptů na přípravu hamburgerů z nejrůznějších druhů masa i vegetariánských. U každého receptu je uvedena doba přípravy, vaření a obtížnost přípravy jídla. První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z ...
50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty. Nakladatelská anotace. Kráceno. ...
50 vybraných receptů na pizzy, klasické (margheritu a romanu), plněné a "bílé", které neobsahují rajčata. Exotické recepty vznikly použitím italských surovin: parmské šunky, sýrů (gorgonzola, provola a scamorza), rajčat, artyčoků a hříbků. ...
50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami. Košíčky jsou příležitostí promyslet v menším měřítku mnoho regionálních receptů, které jsou oceňovány po ...
Padesát receptů na přípravu koláčů s ovocem či s různými náplněmi. Základem pro přípravu je třené, linecké či listové těsto. Recepty jsou rozděleny do tří oddílů: ovocné koláče, dorty a koláče pro gurmány a koláče s náplní. Každá dvoustrana ...
Padesát receptů na přípravu zavařenin, kompotů, džemů a čatní, vybraných Academií Barilla mezinárodním centrem šířící italskou gastronomii ve světě. ...
Dostupnost:
3 pracovní dnyi
-16% sleva
299 Kč
251 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.