načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Analýza potravin

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Analýza potravin:
Proč pláčeme při krájení cibule? -- plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla Proč pláčeme při krájení cibule?
Brunning, Andy
3 dny
Naše cena: 280 Kč
Víno -- Analýza - Technologie - Gastronomie

Víno -- Analýza - Technologie
  Gastronomie

Autor: Vlastimil Fic

(analýza, technologie, gastronomie)

Dostupnost: skladem  i
-15%
sleva
440 Kč
374 Kč
+
-
Chemie na talíři

Chemie na talíři   (e-kniha)

Autor: Ondřej Dvořák

Praktický průvodce chemickými procesy, které jsou tentokrát představeny v našem každodenním životě - v kuchyni. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

339 Kč
+
-
Zloženie potravín a potravinových surovín

Zloženie potravín a potravinových surovín

Autor: Judit Süli; Anna Sobeková; Zuzana Bujdošová

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje zmeny v ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
1 351 Kč
1 202 Kč
+
-
Proč pláčeme při krájení cibule? -- plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

Proč pláčeme při krájení cibule?
  plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

Autor: Andy Brunning

Poutavá a názorně ilustrovaná publikace, která vám velmi jednoduše přiblíží chemii a přinese vám ji doslova do kuchyně. Vysvětlení 58 různých jevů a věcí, se kterými se každodenně setkáváte. (plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%
329 Kč
280 Kč
+
-
Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin

Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin

Autor: Kateřina Demnerová

Skripta objasňují některé důležité termíny a fakta podstatná k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Dále jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin k detekci ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-1%
sleva
609 Kč
603 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.