načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Analýza potravin

Další filtry
Řazení
f
Proč pláčeme při krájení cibule? -- plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

Proč pláčeme při krájení cibule?
  plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

Autor: Andy Brunning

Poutavá a názorně ilustrovaná publikace, která vám velmi jednoduše přiblíží chemii a přinese vám ji doslova do kuchyně. Vysvětlení 58 různých jevů a věcí, se kterými se každodenně setkáváte. (plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u

Dostupnost: skladem  i
-15%
sleva
329 Kč
280 Kč
+
-
Víno -- Analýza - Technologie - Gastronomie

Víno -- Analýza - Technologie
  Gastronomie

Autor: Vlastimil Fic

Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má ...

Dostupnost: skladem  i
-16%
sleva
440 Kč
370 Kč
+
-
Zloženie potravín a potravinových surovín

Zloženie potravín a potravinových surovín

Autor: Judit Süli; Anna Sobeková; Zuzana Bujdošová

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje zmeny v ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
1 351 Kč
1 202 Kč
+
-
Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin

Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin

Autor: Kateřina Demnerová

Skripta objasňují některé důležité termíny a fakta podstatná k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Dále jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin k detekci ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
609 Kč
603 Kč
+
-
VZORKOVÁNÍ III

VZORKOVÁNÍ III

Autor: Richard Koplík; Šárka Poláková; Ivo Šrámek

Potraviny, zemědělství a předměty běžného užití

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
462 Kč
388 Kč
+
-
Lexikon chemického složení vína

Lexikon chemického složení vína

Autor: Miloš Michlovský

Praktická příručka pro vinaře poskytuje přehled chemických látek, které víno obsahuje, jejich množství a význam pro chuť a aroma atd. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
335 Kč
281 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.