načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Analýza potravin

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Analýza potravin:
Proč pláčeme při krájení cibule? -- plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla Proč pláčeme při krájení cibule?
Brunning, Andy
skladem
Naše cena: 280 Kč
Proč pláčeme při krájení cibule? -- plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

Proč pláčeme při krájení cibule?
  plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

Autor: Andy Brunning

Poutavá a názorně ilustrovaná publikace, která vám velmi jednoduše přiblíží chemii a přinese vám ji doslova do kuchyně. Vysvětlení 58 různých jevů a věcí, se kterými se ...

Dostupnost: skladem  i
-15%
sleva
hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%
280 Kč
+
-
VZORKOVÁNÍ III

VZORKOVÁNÍ III

Autor: Richard Koplík; Šárka Poláková; Ivo Šrámek

Potraviny, zemědělství a předměty běžného užití

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-17%
sleva
383 Kč
+
-
Víno -- Analýza - Technologie - Gastronomie

Víno -- Analýza - Technologie
  Gastronomie

Autor: Vlastimil Fic

(analýza, technologie, gastronomie)

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-17%
sleva
365 Kč
+
-
Lexikon chemického složení vína

Lexikon chemického složení vína

Autor: Miloš Michlovský

Publikace našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled chemických látek, které dosud byly ve víně nalezeny. Pojednává i o ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
281 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist