Dr. Peter H. R. Green, mezinárodně uznávaný odborník na celiakii a ředitel Celiac Disease Center na Kolumbijské univerzitě, a Rory Jones, vědecká publicistka, odhalují skutečné vědecké pozadí současného bezlepkového trendu a rozlišují ...
Trpí vaše dítě potravinovou alergií? Namísto vyhýbání se vajíčkům, ořechům, mléku, lepku a dalším alergenům, se podle nejnovějších klinických výzkumů doporučuje zavádět alergeny do stravy dětí co nejdříve, velmi opatrně a často, alespoň po ...
...histamín, záhadný, nevyspytateľný, nikdy sme ho nevideli a predsa nás vie potrápiť. Kniha ŽIJEME s HISTAMÍNOM prináša odpovede na mnohé otázky. Pomáha zorientovať sa vo svete histamínu podľa najnovších vedeckých poznatkov. Odkrýva HIT ...
Kniha Tradičné Vianoce takmer bez alergénov sa zameriava na varenie s histamínovou intoleranciou, avšak prináša možnosti aj pre širšie spektrum čitateľov, nakoľko v nej nájdete mnoho receptov vhodných aj pri iných intoleranciách či ...
Na začátku je zoufalství a beznaděj. Na konci je uvědomělá matka, která má atopický ekzém svého dítěte pod kontrolou. Ví, co mu škodí a co naopak pomáhá a kdy má co udělat, aby se cítila lépe ona i její dítě. Zvládnete to také! V jedinečném ...
V komplexní příručce se rodiče atopiků dozvědí, jak to udělat, aby se dítěti ulevilo od svědění, jak pečovat o pokožku a co očekávat od kožního lékaře, co odhalí testy u alergologa a co už ne, jak nastavit jídelníček a upravit domácnost, ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Čo je histamínová intolerancia (HIT) a ako sa s ňou popasovať zistíte v novej kuchárskej knihe, ktorá obsahuje okrem cenných rád zo života histaminičky, 83 nízkohistamínových receptov, vhodných aj pre mnohých iných potravinových alergikov. ...
– Histamínová intolerancia (HIT) patrí v súčasnosti medzi rozšírené ochorenia. Postihuje mnohých z nás, aj keď o jej existencii často netušíme. Jej príznakmi môžeme trpieť dlhodobo a sú také rôznorodé, že si ich zvyčajne nedáme do súvisu so ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
FODMAP je anglická zkratka pro oligosacharidy, disacharidy, monosacharidy a polyoly. Dieta s jejich vyloučením, v poslední době velice moderní, spočívá v eliminaci skupin vysoce fermentovatelných sacharidů, které někteří lidé špatně ...
V tejto knihe nájdete: Aké sú príznaky histamínovej intolerancie Tabuľku s obsahom histamínu v potravinách Tipy na tradičné jedlá na každú príležitosť Raňajky Hlavné jedlá slané aj sladké Chleby a pečivo Koláče a dezerty a ešte oveľa ...
Fotografická kniha kuchařských receptů na přípravu jídel, kde je vynechaná pšenice a některé další potraviny (např. mléko). Zkušený výživový poradce Petr Havlíček poskytuje objektivní rady, proč je dobré pšenici jíst, kdy ji vynechat, kdy ...
Kuchařské předpisy na přípravu pokrmů bez vajec a kravského mléka. Pokrývají celou škálu obvyklých pokrmů s výjimkou polévek: hlavní jídla (masa, omáčky), sladké pokrmy, pečivo slané i sladké (včetně knedlíků), dortové náplně, polevy, ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Pokud se Vám zdá, že trpíte nadváhou nespravedlivě, protože jiní spořádají dvojnásobek toho, co vy, jestliže jste několikrát drželi dietu, po které jste opět nabrali, máte-li slabou morálku...pak je tato kniha určena právě pro Vás: ...
Kuchařské předpisy na přípravu pokrmů bez vajec a kravského mléka. Pokrývají celou škálu obvyklých pokrmů s výjimkou polévek: hlavní jídla (masa, omáčky), sladké pokrmy, pečivo slané i sladké (včetně knedlíků), dortové náplně, polevy, ...
Dostupnost:
3 pracovní dnyi
-11% sleva
129 Kč
115 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.